حسابداری کیترینگ و رستوران
سه شنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۳:۳۵ ب.ظ
در حسابداری کیترینگ و رستوران ها ، فست فود ها و فودکورت ها همانند سایر اصناف مسئله مهم بدست آوردن سود می باشد . بنابراین حسابداران صنف رستوران باید طی محاسبات خود عوامل موثر بر سود و زیان مجموعه از جمله خرید ، هزینه ها ، بهای تمام شده کالای طبخ شده ، درآمدها و… را در نظر بگیرند و محاسبات آن را به درستی انجام دهند .
در نرم افزار حسابداری رستوران سازه حساب تمام این موارد به راحتی قابل محاسبه می باشد . در این مقاله به چگونگی ورود اطلاعات جهت محاسبه بهای تمام شده غذاهای طبخ شده و مواد مصرفی و مقدار مصرف مواد اولیه می پردازیم
برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: حسابداری کیترینگ و رستوران
۹۹/۰۲/۰۹