نرم افزار حسابداری سازه حساب

ارائه دهنده نرم افزار های تخصصی حسابداری

نرم افزار حسابداری سازه حساب

ارائه دهنده نرم افزار های تخصصی حسابداری

مشخصات بلاگ
نرم افزار حسابداری سازه حساب

شرکت سازه حساب درسال 1380 با هدف طراحی و تولید نرم افزارهای مالی و اداری تاسیس گردید این شرکت به عنوان شرکت پیشرو در تولید نرم افزارهای حسابداری اختصاصی ، ویژه مشاغل مختلف ، در بین مشتریان و همکاران خویش شناخته میشود.
تلفن: 05131630.
آدرس: خراسان رضوی، مشهد، امامت 48، پلاک 63.

۱۰ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

ادغام و تصاحب (Merge & Acquisition) از موضوعات با اهمیت و استراتژیک زمینه تامین مالی بشمار می‌رود. در ادامه به بررسی کلی اهمیت و آمار ادغام و اکتساب ، ویژگی شرکت‌های موفق در این زمینه می‌پردازیم.

 

دلایل گرایش به ادغام و اکتساب

از سال ۲۰۱۱ میلادی به بعد به دلیل افزایش فشارهای اقتصادی بر کسب و کارها و مشکلات شدید نقدینگی، مدیران و مالکان بنگاه‌های اقتصادی غالبا درگیر معاملات و پیشنهادات تحصیل و ادغام می‌شوند.
برخی کسب و کارها به دنبال تامین منابع مالی مورد نیاز برای حفظ بقاء خود و برخی کسب و کارها نیز به دنبال سرمایه گذاری و سودآوری بیشتر و شراکت در کسب و کارهای دیگر هستند تا با یک اقدام استراتژیک مناسب در راستای اهداف کسب و کارخود و ایجاد سینرژی در درازمدت، بر قدرت تجاری خود بیفزایند.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: مروری بر ادغام و اکتساب شرکت ها

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مهر ۹۸ ، ۱۳:۴۶
سازه حساب

بورس اوراق بهادار به عنوان قسمتی از بازار سرمایه‌ ای، مورد توجه کثیری از سرمایه‌گذاران بوده و از اهمیت بسزایی برخوردار است. لذا نیاز است تا بسیار کوتاه، انواع بازار بررسی شود.

 

در مطلب پیش‌رو بازار در دو دسته کلی بازار پول و بازار سرمایه تعریف شده و در بازار سرمایه نیز به توضیح بازار اولیه و ثانویه پرداخته می‌شود.

بازار:

در علم اقتصاد تعاریف متعددی برای بازار ارائه شده است.

در تعاریف اولیه، بازار به یک مکان فیزیکى گفته میشد که خریداران و فروشندگان براى مبادله کالا و خدمات درآن دور هم جمع مى‌شدند.

اما در تعاریف بعدی چنین بیان شد که بازار نباید لزوماً وجود فیزیکی داشته باشد و فضای مشخصی را در بر گرفته باشد، در حقیقت بازار شامل تمام خریداران و فروشندگانى است که در حال دادوستد کالاها یا خدمات خاصى هستند. برای مثال بازار معاملات سهام در سطح جهانی، بازاری است که عملیات خرید و فروش در آن از طریق شبکه­ های مخابراتی بین المللی صورت می پذیرد و مکان معینی ندارد. در حقیقت بازار یک مکانیزم است این امکان را به خریداران و فروشندگان می دهد تا به معامله دارایی های خود بپردازند. این دارایی ممکن است فیزیکی (مانند املاک) یا مالی (مانند اوراق بهادار) باشد.

بر اساس تعریف دومنیک سالواتوره بازار مکان و یا موقعیتی است که در آن خریداران و فروشندگان، کالا، خدمات و منابع را خرید و فروش می‌کنند. برای هر کالا، خدمت یا منبع که قابلیت معامله داشته باشد، بازاری وجود دارد. در تعریف سالواتوره هم مشاهده می‌شود که بازار می‌تواند یک محل مادی و فیزیکی باشد یا آنکه موقعیتی برای انجام معامله باشد.

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: انواع بازار را بشناسید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مهر ۹۸ ، ۱۳:۴۵
سازه حساب

با بررسی نسبت های مالی، سرمایه گذاران می توانند از ثبات و وضعیت بازپرداخت ها و روند مالی شرکت ها مطلع شوند. یکی از این نسبت های مالی، نسبت های نقدینگی است که به دو بخش نسبت آنی و نسبت جاری تقسیم می شود. در این گزارش به طور مفصل درباره این دو نسبت توضیح می دهیم.

 

نسبت نقدینگی

در ابتدا بهتر است یک توضیح کوتاهی درباره نسبت نقدینگی بدهیم. نسبت نقدینگی (Liquidity Ratio) یکی از نسبت های مالی است که از نسبت دارایی های نقد به بدهی های جاری به دست می آید که البته این نسبت نقدینگی به دو بخش نسبت آنی و نسبت جاری تقسیم می شود.

با تحلیل نسبت های نقدینگی می توانید توانایی شرکت در بازپرداخت بدهی ها و توانایی عمل کردن به تعهدات کوتاه مدت یک شرکت مطلع شوید.

نسبت جاری

نسبت جاری (Current ratio) یکی از نسبت های مالی در بخش نسبت های نقدینگی است که از تقسیم دارایی های جاری بر بدهی های جاری به دست می آید. این نسبت میزان توانایی شرکت در بازپرداخت بدهی‌های  کوتاه مدت را به شما می گوید. عددی که از عملیات نسبت جاری به دست می آید باید نزدیک به عدد ۱ باشد، اگر این عدد خیلی کم تر از یک باشد نشان دهنده این است که شرکت در بازپرداخت بدهی های خود ممکن است به مشکل بخورد و اگر همین امروز شرکت بخواهد بدهی های خود را پرداخت کند، توانایی انجام این کار را ندارد، البته این به معنای ورشکستگی شرکت نیست، بلکه این نسبت ها فقط می تواند اطلاع دهنده وضعیت شرکت به سهامداران باشد.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: نسبت جاری در حسابداری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مهر ۹۸ ، ۱۳:۴۳
سازه حساب

تاریخچه پیدایش واژه بورس به قرن پانزدهم میلادی بازمی‌گردد. در آن زمان، بازرگانان و کسبه‌ شهری در شمال غربی بلژیک، در مقابل خانه‌ بزرگ‌زاده‌ای به نام "واندِر بورس" جمع می‌شدند و به خرید و فروش کالاهای خود براساس حراج می‌پرداختند.

 

پیشینه‌ تاریخی واژه بورس

واژه “بورس” مانند هر کلمه‌ای، دارای یک پیشینه‌ تاریخی است. برای مثال واژه‌ بانک از آنجا پدید آمد که در اروپا افراد برای انجام مبادلات پولی خود روی نیمکت‌ های میدان‌های قدیمی شهر می‌نشستند و پول‌های خود را مبادله می‌کردند.

ازآنجا که لغت “بَنک” در زبان ایتالیایی به معنی نیمکت است، بعدها مراکزی که وظیفه‌ انجام مبادلات پولی را بر عهده گرفتند به بانک معروف شدند.

به اعتقاد اغلب کارشناسان، تاریخچه پیدایش واژه بورس هم به قرن پانزدهم میلادی بازمی‌گردد. در آن زمان، بازرگانان و کسبه‌ شهری به نام بورُوژ (Bruges) در شمال غربی بلژیک، در میدانی به نام تِربورس (TerBeurze) در مقابل خانه‌ بزرگ‌زاده‌ای به نام “واندِر بورس” جمع می‌شدند و به خرید و فروش کالاهای خود بر اساس حراج می‌پرداختند.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید:آشنایی با تاریخچه بورس

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مهر ۹۸ ، ۱۳:۴۳
سازه حساب

سقف پوشش بیمه شخص ثالث را چقدر در نظر بگیریم؟ این پرسشی است که شاید هنگام خرید یا تمدید بیمه‌ نامه شخص ثالث به ذهن شما هم رسیده باشد. این روز‌ها ماشین‌ ها ارزشمندتر و قطعاتشان گران‌تر شده است.

 

برای همین اگر خدایی نکرده با یک ماشین دیگر تصادف کنید، مبلغ خسارت خیلی بیشتر از قبل خواهد بود. بیمه شخص ثالث در حالت پایه تا سقف ۹ میلیون تومان خسارت‌هایی که به ماشین‌های دیگر وارد می‌کنید را بر عهده می‌گیرد. اگر مبلغ خسارت بیشتر از ۹ میلیون تومان باشد، مابه‌تفاوت آن را باید از جیب خودتان پرداخت کنید. مگر اینکه سقف پوشش بیمه شخص ثالث را بالا برده باشید.

طبق قانون شما تا ۱۸۰ میلیون تومان در برابر خسارتی که به ماشین‌های دیگر وارد می‌کنید مسئولید. در نتیجه سقف پوشش حق بیمه شخص ثالث از ۹ میلیون تا ۱۸۰ میلیون تومان قابل افزایش است. در این گزارش با پاسخ به چند سوال و بررسی چند نکته متوجه خواهید شد که تا چه حد لازم است به فکر بالا بردن سقف پوشش حق بیمه شخص ثالث باشید.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: افزایش سقف پوشش بیمه چه‌ زمانی عاقلانه است؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۸ ، ۱۴:۵۸
سازه حساب

هر بازار و صنعتی دو استراتژی برتر می‌تواند داشته باشد: یکی ساده‌ سازی قیمت و دیگری ساده‌ سازی محصول. ساده‌ساز قیمت، با کاهش ویژگی‌های غیرضروری محصولات، هزینه‌ها و قیمت محصول را دست‌کم به نصف قیمت محصولات مشابه رقبا کاهش می‌دهد و ساده‌ساز محصول با بهبود محصول، لذت استفاده از آنها را به مشتریان هدیه می‌کند.

 

اما برای شروع کار و انتخاب یکی از این دو استراتژی، علاوه‌بر توانمندی‌ها و علاقه‌مندی‌های داخلی شرکت باید به فضای خالی بازار توجه کرد. کدام جایگاه خالی است و برای کسب کدام جایگاه باید با رقیبی قدرتمند درگیر شویم؟ داستان موفقیت جنرال موتورز زمانی شروع شد که شرکت فورد، خود را به خوبی به‌عنوان ساده‌ سازی قیمت مطرح کرده بود و تنها جایگاه ساده‌ساز محصول خالی بود.

سال ۱۹۲۱ بود که پی‌یر دوپونت، رئیس جنرال موتورز از معاون عملیاتی خود، آلفرد اسلوان خواست تا از طریق بازنگری در سیاست‌های محصول به‌دنبال استراتژی جدیدی برای رقابت با فورد باشد. آینده تاریکی پیش‌روی آنها بود: فورد رهبر غالب بازار شده بود و ۶۲ درصد سهم بازار را تصاحب کرده بود؛ جنرال موتورز تنها ۲۵ درصد از بازار خودروی آمریکا را در اختیار داشت. وضعیت هزینه‌ها و سود از این هم بدتر بود؛ چراکه حجم تولید آن بین ۵ شرکت مجزا تقسیم شده بود که هر کدام از آنها علاوه‌بر رقابت با فورد، با یکدیگر هم رقیب بودند.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: پیروزی جنرال موتورز با روش ساده‌ سازی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۸ ، ۱۴:۵۰
سازه حساب

برخی جاها انگیزه کسب سود به دلایل مختلف مثل ایجاد نابرابری و همچنین دلایل دیگری که بیشتر به صحت سیاسی ربط دارند تا واقعیت اقتصادی، مورد حمله قرار می‌گیرد.کسب‌وکارها ایجاد می‌شوند تا از طریق پیش‌بینی تقاضای مشتری و یا حتی تمرکز بر سودآوری مشتریان  که به پاسخگویی به این تفاضا منتهی می شود، برای سرمایه‌گذاران پول درآورند.

 

به عبارت دیگر، آن کسب‌ و کار به جای اینکه از مشتریان خود درآمد تولید کند، هزینه‌های تولید کالا یا خدمات را از سرمایه صاحبان و سرمایه‌گذاران خود پرداخت می‌کند. بنابراین چنین کسب‌ و کاری وقتی دیگر سرمایه‌ای برای تامین مالی خدمات یا محصولات خود ندارد، زمین می‌خورد.

حتی کسب‌ و کارهایی که اصطلاحا “غیرانتفاعی” نامیده می‌شوند، برای پایداری در بلندمدت، باید حداقل تا رسیدن به نقطه سر به سر و برابر شدن هزینه‌ها و درآمدشان، سودآوری داشته باشند تا بتوانند برای سرمایه‌گذاری مجدد روی یک پروژه، پول داشته باشند.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: نکات مهم سودآوری در فروش

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۸ ، ۱۴:۴۶
سازه حساب

سه هفته از آخرین موج کاهش قیمت دلار می‌گذرد. مدت زیادی است که دلار در محدوده ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان قرار گرفته است. وقتی این ثبات قیمت را با ماه‌های مرداد، تیر و خرداد مقایسه می‌کنیم، شباهت‌های زیادی پیدا می‌شود. می‌توان از این مقایسه نتایج خوبی گرفت.

 

دلار برای موج بعدی کاهش آماده می‌شود. دیگر دستش برای همه ما رو شده. وقتی برای مدت طولانی به ثبات می‌رسد، باید منتظر سقوط آن باشیم. کاهشی که نه فقط به خاطر تغییرات عرضه و تقاضا در بازار، که بیشتر به خاطر سیاست‌های بانک مرکزی اتفاق می‌‎افتد. سیاست‌هایی که در چندماه اخیر توانسته قیمت دلار را پله پله از ۱۴ هزار تومان به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برساند. در این نوشته رفتار قیمت دلار در چهار سقوط اخیر را بررسی کرده‌ایم تا ببینیم آیا باید برای سقوط دوباره دلار منتظر بمانیم یا نه؟

انتظار برای موج بعدی کاهش قیمت دلار

ثانیه‌شمار سقوط به صدا درآمده. تقریبا سه هفته از آخرین سقوط دلار گذشته و این ارز روی نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان نوسان می‌کند. آنطور که رفتار بانک مرکزی از اول سال تا حالا نشان داده، این روز‌ها باید منتظر کاهش دوباره قیمت دلار و احتمالا ورود آن به کانال ۱۰ هزار تومان باشیم. نوبتی هم که باشد، نوبت مرز روانی ۱۱ هزار تومان است تا دلار روی این مرز به آرامش برسد. سابقه قیمت دلار در چندماه اخیر نشان می‌دهد بعد از هر ماه ثبات قیمت، شاهد یک سقوط در بازار هستیم. سقوطی که نمی‌توان عامل آن را به پای عرضه و تقاضای بازار گذاشت و احتمالا سیاست‌های بانک مرکزی چنین اتفاقاتی را در بازار ارز رقم زده. چراکه بررسی روند سه سقوط اخیر در بازار ارز، همگی نشان از یک استراتژی ثابت دارند. استراتژی که دوباره در حال اجراست و احتمالا دلار را به مرز ۱۱ هزار تومان یا حتی کانال ۱۰ هزار تومان بکشاند.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: کاهش قیمت دلار در راه است؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ مهر ۹۸ ، ۱۴:۲۵
سازه حساب

این مالیات زیر مجموعه مالیات بر دارایی می باشد که باید توسط وارثان به سازمان امور مالیاتی پرداخت شود. پس از در گذشت شخصی، مالی از ولی به وارثان می رسد که باتوجه به دارایی به ارث رسیده، باید مالیات پرداخت شود که به این نوع مالیات ، مالیات بر ارث گفته میشود .

 

 

ارث

ارث به دارایی متوفی بعد از کسر واجبات گفته میشود که از دارایی متوفی باید واجبات مالی، دیون و ثلث کسر گردد تا وارثان به ارث برسند.

 

ماترک

ماترک در تعاریف مالیات بر ارث عبارت است از  مالی که بافوت مالک و به حکم قانون به وراث تعلق می گیرد و عنوان ترکه قانونی را به خود می گیرد .

 

متوفی

به کسی که از دنیا رفته و مالی را از خود به جا گذاشته است متوفی گفته می شود که با توجه به دارایی متوفی مالیات بر ارث تعیین می شود.

لازم به ذکر است  که به متوفی (مورث) هم گفته میشود .

 

وارث

به کسانی گفته می شود که از شخص دیگر، مالی را به ارث می برند ، وراث می توانند اشخاص حقیقی و حقوقی باشند.

مالیات بر ارث براساس نرخ های تعیین شده در این خصوص می باشد که وراث قبل از بهره بری از ارث باید مالیات پرداخت کنند.

در صورتی که متوفی وارث نداشته باشد اموال آن به دولت می رسد.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: مالیات بر ارث

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ مهر ۹۸ ، ۱۴:۲۳
سازه حساب

رضه و تقاضا یکی از مهم ترین عناوین اقتصاد می باشد. با توجه به عرضه و تقاضا، قیمت کالا و خدمات تعیین شده، و نقش موثری در قیمت گذاری ها دارند.

 

در این مقاله در رابطه با عرضه و تقاضا و کابرد آن در بازار بصورت کامل توضیح داده است.

بصورت ساده عرضه و تقاضا یک مفهوم بنیادی در علم اقتصاد هستند، که مقدار کالا و خدمات خاصی را توصیف می نمایند.

تقاضا

تقاضا مقدار کالا یا خدمتی است که با توجه به قیمت و سایرعوامل اقتصادی در یک دوره مالی خریداری میشود.

عوامل موثر در تقاضا عبارت اند از:

۱_قیمت

میتوان گفت قیمت یکی از کلیدی ترین عوال موثر در تقاضا می باشد.

قیمت با تقاضا رابطه عکس دارد و دقیقا به همین دلیل شیب منحنی تقاضا منفی می باشد.

درصورت افزایش قیمت در بازار تقاضا کاهش می یابد و در صورت کاهش قیمت تقاضا افزایش می یابد.

۲_تبلیغات
۳_قیمت سایر کالا ها
۴_مطلوبیت مصرف کنندگان
۵_عوامل کمی و کیفی

عرضه

عرضه درعلم اقتصاد عبارت است از مقدار کالا وخدماتی که باتوجه به قیمت و سایر عوامل اقتصادی در یک دوره مالی برای برآوردن تقاضا توسط تولید کنندگان در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.

عرضه برخلاف تقاضا با قیمت رابطه مستقیم دارد.

تولیدکنندگان در قیمت های مختلف حاضر به عرضه کالای خود به میزان مشخصی می باشند.

اگه قیمت کالا و خدمات برای تولید کنندگان قابل قبول نباشد، یا به عبارت دیگر هزینه های تولید با فروش کالا و حداقل سود مدنظر حاصل نگردد طبیعی است که تولید کنندگان از عرضه کالا خودداری نمایند.

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: عرضه و تقاضا را بشناسید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ مهر ۹۸ ، ۱۴:۲۱
سازه حساب